Tid for ny mobil?

Tid for ny mobil?

Høsten nærmer seg og det er flere gode mobiler på vei. Om din nåværende telefon ikke lenger får sikkerhetsoppdateringer og batteriet ikke holder mer enn halve dagen er det to gode grunner til å oppgradere. Det er en OnePlus jeg vil anbefale for de som foretrekker Android. OnePlus 10T er på vei til butikkene nå snart. Den er ikke av de aller råeste, men er i øvre sjiktet og er priset deretter. Den vil mest sannsynlig koste mellom 7500 og 9000 kroner. Viktigste årsaken til at denne anbefales er at den vil få sikkerhetsoppgraderinger i fire år fremover. Det er bra til å være en Androidtelefon. Et annet stort pluss med denne telefonen er at den lades utrolig kjapt med kabel. 125W effekt gjør at den lades opp på en halvtime! Minus med telefonen er at den mangler trådløs lading. Ellers er det meste veldig bra. Den er som sagt ikke en premiumtelefon for de mest kresne, men vil være en telefon de aller fleste vil bli fornøyd med.

Move from Android to iPhone, iPad, or iPod touch
Ready to transfer to iOS? Download the Move to iOS app to get help switching from your Android device to your new iPhone, iPad, or iPod touch.

Oppdatert 17/8-22: Om du vurderer å bytte til iPhone så er det noe jeg selv gjorde for to år siden. Mest fordi iPhone kommer med sikkerhetsoppgraderinger i minst fem år. Følg linken til veilederen over for "Move to IOS"-appen for mest mulig smertefri overgang fra Android til iPhone.

Jeg har selv en iPhone 12 Pro Max som jeg er godt fornøyd med. Da det kun er små forandringer fra år til år har jeg ikke savnet å bytte telefon årlig. Da iPhone 14 ikke ser ut til å komme med store forandringer satser jeg på å sitte stille i båten enda ett år før jeg bytter telefon.

iPhones er kostbart men passer man godt på dem så klarer de seg i fire-fem år. Da blir ikke den årlige kostnaden for telefonene så avskrekkende stor. Min  iPhone har fremdeles 91% batterikapasitet. Et tips for å forlenge batterilevetiden er å ikke lade på natten men heller på dagtid og forsøke holde batteriet mellom 20% og 80%.