Tid for ny mobil?

Tid for ny mobil?

Høsten nærmer seg og det er flere gode mobiler på vei. Om din nåværende telefon ikke lenger får sikkerhetsoppdateringer og batteriet ikke holder mer enn halve dagen så er det to gode grunner til å oppgradere. Det er en Androidtelefon jeg vil anbefale for de som foretrekker Android. Oneplus 10T er på vei til butikkene nå snart. Den er ikke av de aller råeste, men er i øvre sjiktet og er priset deretter. Den vil mest sannsynlig koste mellom 7500 og 9000 kroner. Viktigste årsaken til at denne anbefales er at den vil få sikkerhetsoppgraderinger i fire år fremover. Det er bra til å være en Androidtelefon. Et annet stort pluss med denne telefonen er at den lades utrolig kjapt med kabel. 125W effekt gjør at den lades opp på en halvtime! Minus med telefonen er at den mangler trådløs lading. Ellers er det meste veldig bra. Den er som sagt ikke en premiumtelefon, men vil være en telefon de fleste vil bli fornøyd med.

Ellers er det en annen Androidtelefon som får mye oppmerksomhet nå, Nothing Phone 1. Den er også verdt å sjekke ut.

Move from Android to iPhone, iPad, or iPod touch
Ready to transfer to iOS? Download the Move to iOS app to get help switching from your Android device to your new iPhone, iPad, or iPod touch.

Dersom du har Android og ønsker å gå over til iPhone så vil nok nye iPhone 14 være et godt alternativ. iPhone kommer med sikkerhetsoppgraderinger i minst fem år. Følg linken til veilederen over for "Move to IOS"-appen for mest mulig smertefri overgang.

Dette er dyre telefoner men passer man godt på dem så klarer de seg i fire-fem år. Da blir ikke den årlige kostnaden for telefonene så avskrekkende stor. Min to år gamle iPhone har fremdeles 91% batterikapasitet. Et tips for å forlenge batterilevetiden er å ikke lade på natten men heller på dagtid og forsøke holde batteriet mellom 20% og 80%.